Healing Touch

“U moet niet proberen een deel te genezen zonder het geheel te behandelen.
U moet niet proberen het lichaam te genezen zonder de ziel erbij te betrekken;
Als u het hoofd en het lichaam gezond wilt maken, moet u beginnen met het genezen van de ziel.
Dit laatste is het belangrijkste.
Laat niemand u overhalen zijn lichaam te genezen, als hij u niet eerst gevraagd heeft zijn ziel te genezen.
De grootste fout die dokters in onze tijd bij de behandeling van het lichaam maken is dat ze beginnen met de ziel van het lichaam te scheiden.”

~ Plato ~ Grieks filosoof

Helende Hart - Healing Touch
Healing Touch - Massagetafel
Healing Touch - Bahar in actie

Wat is Healing Touch?

Healing Touch is een holistische en op energie gebaseerde methode om de harmonie en balans in het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van het zelf te herstellen. Het is een ontspannende, voedende energietherapie die door middel van interactie met het aura en de chakra’s positieve veranderingen bewerkstelligt in gezondheid en welzijn en het zelfhelend vermogen activeert.

Waarom Healing Touch?

Het fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn verschillende lagen van het zelf die energetisch met elkaar verbonden zijn. In de verschillende lagen kunnen blokkades en ruis ontstaan die de balans verstoren. Een langdurige of sterke verstoring in de balans kan het zelfhelend vermogen ondermijnen en leiden tot aanhoudende klachten op fysiek, emotioneel of geestelijk niveau.

Wat doet Healing Touch?

Healing Touch is erop gericht de blokkades op te heffen en het evenwicht te herstellen. Het helpt bij het helen van oude pijn en trauma’s en het herstellen van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het is vooral een proces van transformatie dat leidt tot een diep gevoel van harmonie, welzijn rust en ontspanning.

Voor meer informatie en vragen kun je me vrijblijvend bellen of mailen.