Integrated Energy Therapy

Wat is Integrated Energy Therapy (IET)?

Integrated Energy Therapy (ook wel IET genoemd) is ontworpen door Stevan Thayer  in 1994.

In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid, etc. Dit soort emoties worden normaal gesproken direct verwerkt, maar soms is het te heftig en te veel. Dan wordt het overschot aan emoties opgeslagen in het geheugen van onze cellen.

Zo ontstaan energetische blokkades die de basis zijn van ziektes en mentale klachten. Deze blokkades laten in ons energieveld en onze aura een beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft op herhaling en er dus voor zorgt dat een zelfde soort ervaring weer plaats zal vinden. Dit zorgt voor patronen in ons leven, net zolang tot deze blokkades opgeheven kunnen worden.
IET is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en op karmisch niveau worden verholp

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Een Integrated Energy Therapy behandeling duurt ongeveer 1 ½ uur.
Een IET behandeling is een combinatie van handoplegging, het activeren en afvoeren van energie, het schoonmaken van de aura en het invoeren van Aartsengelen energie. De behandeling wordt door de kleding heen gegeven.

Alles wat jij hoeft te doen is heerlijk op de luxe massagetafel liggen en de ontspanning van de engelen komt als vanzelf over je heen. Het kan zijn dat je die nacht wat heftiger droomt of dat je de volgende dag wat moe bent. Het zorgt  er vooral voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. In de dagen na de behandeling merk je dat je meer energie en daadkracht krijgt.

Al direct vanaf de eerste IET behandelingen die ik gegeven heb, zie ik steeds weer fantastische dingen gebeuren. Mensen bloeien helemaal op, komen weer goed in hun vel te zitten. Natuurlijk lukt dit niet altijd in één behandeling, want de klachten zijn ook niet in één keer ontstaan. Je laat eerst de behandeling rustig bezinken, je kijkt hoe het voelt voor je en wat het met je doet, en dan voel je vanzelf of en wanneer je toe bent aan een volgende behandeling. Ik hoor steeds weer van mensen terug dat rondom de blokkade er opeens van alles in beweging komt en dat alles weer veel beter gaat stromen. Zowel na de behandelingen als ook na de IET cursus hoor ik vaak van mensen terug, dat hun leven in een enorme stroomversnelling is gekomen.

Tijdens een IET behandeling wordt er ook gewerkt aan het oplossen van blokkades uit je vorige levens en de karmische zaken.
Het gaat hier om ballast die in je energieveld vastzit, waarvan je je vaak helemaal niet bewust bent. Tijdens behandelingen heb ik meegemaakt dat problemen die van generatie op generatie al spelen en dus in een zogenaamde vicieuze cirkel draaien, geheeld worden. Deze healing vind dus niet alleen bij jezelf plaats, maar ook bij je ouders en grootouders. Als dit opgelost is de vicieuze cirkel doorbroken en hoeven je kinderen dat onderwerp niet meer aan te gaan.

Healing

The World

One Heart

At a Time

Healing the world

One Heart

At a Time

Wat voel je tijdens een behandeling?

IET wordt ook wel ‘Healing without feeling’ genoemd. Daarom is de kans ook groot dat je tijdens de behandeling niet veel zal ervaren.
Soms wordt een plek die behandeld wordt erg warm of juist even koud of moet je even een paar keer achter elkaar gapen.
Soms voel je even iets van boosheid opkomen of denk je aan iemand tijdens de behandeling. Achteraf kun je merken dat de boosheid richting deze persoon is opgelost.

Wat je wel altijd merkt is dat je dieper gaat ontspannen als je zo gedragen wordt door de engelen.
Er worden blokkades en trauma’s opgelost zonder ze te herbeleven of te doorvoelen en met nagenoeg geen bijwerkingen. Dat maakt deze behandeling ook zo mooi en onderschrijft dat waar hij bekend om staat: ‘Healing without feeling’.
dat wat er speelt wordt simpelweg voor ons door de engelen opgelost en dat is waarom IET een èchte healingmethode van de 5e dimensie is. In de 5e dimensie, de nieuwe energie, kan alles veel gemakkelijker, sneller, directer, vanuit moeiteloosheid en zonder bijwerkingen opgelost worden. Het hoeft niet eerst slechter te worden voordat het beter wordt.

Speciale IET behandelingen

Zielendoel Behandeling

Tijdens een speciale zielendoel behandeling ook gewerkt worden aan het wegwerken van blokkades die zitten op het nemen van stappen richting je zielendoel! Je zielendoel is de reden waarom je ziel er voor gekozen heeft opnieuw naar aarde te komen. Tijdens een zielendoel behandeling ga je de weerstanden en de angsten die je ervan weerhouden om richting je zielendoel te gaan oplossen. Die weerstanden kunnen bijvoorbeeld zijn:
de weerstand dat mensen of situaties je zielendoelen tegenwerken,
je eigen beperkende gedachten; ik kan er toch niks van, ik ben niet goed genoeg etc.
het gevoel dat het steeds net niet is, net altijd voor een ander, net altijd tweede plaats.

Als de weerstanden er afgehaald zijn, stopt het dat je telkens weer tegen dezelfde gesloten deuren aan loopt en telkens weer dezelfde fouten maakt en komen je zielendoelen in een enorme stroomversnelling en kom je daar waar je wilt zijn in je leven.

Daarnaast hebben we ook vaak last van angst. Angst om stappen te ondernemen richting ons zielendoel. Bijvoorbeeld angst dat het toch niet is wat je graag wilt en als je er voor gaat dat je bang bent een fout te hebben begaan. Of de angst voor onze eigen grootsheid, wie ben ik om dit te mogen doen, wie ben ik om dit te mogen zijn? Hierdoor kan het gebeuren dat je op het laatste moment op de rem gaat staan.

Praktische informatie

Prijs van de behandeling is € 95,-
Duur: Zolang als nodig is meestal zo ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Naast Integrated Energy Therapy behandelingen geef ik ook cursussen zodat jij zelf anderen en jezelf een behandeling kunt geven.
Als Master-Instructor ben ik bevoegd om naast healingen ook mensen in te wijden als IET healer.