Reviews

15-03-2024

In de avond ging ik naar Bahar voor een geleide meditatie. De ruimte was gezellig ingericht, kaarsjes brandden en in gemoedelijke sfeer zaten we op de bank. Een geleide meditatie life was nieuw voor me. Bahar vertelde kort wat ik kon verwachten en verder ging het vanzelf. Na afloop ervoer ik een diepe rust. Ontspannen en relaxed vertrok ik na ruim een uur en sliep een goede, diepe slaap. Heerlijk. Dankjewel Bahar, het was een fijne ervaring.

Corine
12-02-2024

Ik heb een cacao ceremonie gedaan met Bahar en nog een aantal vrouwen. Dat was erg mooie en warme ervaring. Bahar is puur en echt en dat maakte ook deze ceremonie tot iets bijzonders, dank je wel Bahar!

Anne
16-01-2024

Bahar heeft mij behandelingen gegeven tijdens een periode waarin ik veel last had van migraine. Na een behandeling verdween de migraine. Ook kreeg ik dankzij haar enthousiaste en professionele begeleiding veel inzichten. Ze is een heel open persoon waardoor je snel op je gemak bent. Het voelde allemaal aan als een warm bad 🙂

Sirin
19-12-2023

Wat een super ervaring. Samen met een groep dames heb ik het mogen ondergaan. Prachtige hartmeditatie ondersteunde het proces. De helende stem van Bahar zorgde voor verdieping in de verbinding met mijn hart. Dankje Bahar voor deze mooie ceremonie.

Froukje
14-11-2023

Bahar is toegewijd, liefdevol en vakkundig. Tijdens de sessie bij Bahar kwam ik in diepe ontspanning en voelde ik mijn energie licht, zuiver en sprankelend.

Brenda
28-06-2023

Bahar heeft mij met een sessie van 3 behandelingen goed geholpen om oude blokkades op te heffen. Nadat eerst emoties los kwamen voelde ik mij daarna lichter en terug naar mijn ware ik, waardoor ik weer nieuwe paden in kan slaan.

Bedankt Bahar en ik zeker bij je terug als er weet een laagje vd ui gepeld moet worden.

Janneke
25-06-2023

Bahar is puur en liefde. Haar behandeling is energiewerk, maar zo aards. Ik kan iedereen een bezoek aan Bahar aanbevelen. De behandeling is heel fijn en krachtig. Het is meer dan voelbaar in de tijd erna. Bahar haar eigen energie is tevens inspirerend en vreugdevol. Ik ben dankbaar.

Margo Nijhof-Boersen
11-04-2023

Mooie ervaring veel lichtjes gezien

Veel emoties die los kwam voelde me daarna heel bevrijd

Een geweldig iets om mee te maken voelde me daarna heel goed

Bahar is een heel lief en mooi persoon en stelt je op je gemak❤️

Rebecca
10-04-2023

Bahar is een lieverd die je gelijk op je gemak stelt.

Tijdens de sessie voelde ik veel liefde door m’n lichaam stromen, en had koude rilling soms over me heen .

Bahar geeft haarzelf volledig en is puur, dat voelde ik ook aan de energie die ze gaf tijdens de healing.

Ik heb de dagen erna nog heerlijk in die energie gezeten, en heb daardoor ook wat positieve keuzes gemaakt voor mezelf.

Lieve Bahar , bedankt voor je mooie werk wat je doet, en ik zou dit iedereen aanraden!

Liefs Jennifer

Jennifer

Voeg een review toe