Over Mij

Hoi, ik ben Bahar Sarier.

Op 18-jarige leeftijd liet mijn lichaam me weten dat ik over mijn eigen grenzen heen was gegaan. Wat voor mij op die leeftijd niet te geloven was. Ik kon niet begrijpen dat mijn lichaam mij in de steek liet. Hierdoor werd ik door mijn lichaam letterlijk gedwongen om het rustig aan te doen. Toen het weer goed ging met mij ging ik weer over mijn grenzen heen en liet mijn lichaam mij dit op een andere manier weten. Nog altijd moet ik rekening houden met mijn grenzen, maar inmiddels luister ik tijdig naar de signalen van mijn lichaam. Ik help graag anderen om mijn ervaring en kennis door te geven.

De hulp vanuit de reguliere zorg was voor mij niet voldoende. Dit betekent niet dat reguliere zorg niet belangrijk is. Ik geloof erin dat reguliere zorg en alternatieve zorg hand in hand gaan. Accepteer alle hulp die je kan krijgen en dit kan een combinatie zijn van meerdere invalshoeken.

Vanaf mijn 18e ben ik al bezig met zowel alternatieve als reguliere zorg. Ik heb me hierin verdiept door veel zelfhulpboeken te lezen, een psychologie opleiding te volgen en te werken in de zorg als ambulant gezinswerker. Ik heb verdieping gezocht door een opleiding Healing Touch te volgen. Deze opleiding heeft mij de basis gegeven over wat energie is en wat het met de mens doet en hoe alles verbonden is met elkaar. Daarna heb ik een cursus Integrated Energy Therapy (IET) gevolgd en ben ik Master Instructor IET geworden, waarmee ik mensen mag inwijden als healer. Dit heeft mij geleerd om met een hogere energie te werken. Er heeft een merkbare diepgang plaatsgevonden in mijn eigen energie en de healingen die ik anderen geef. Toen wilde ik nog meer verdieping en heb ik de Bewustzijnshealing cursus gedaan. Deze cursus heeft mij echt geleerd om dichter bij mijn zielenpad te komen. Ik ervaar steeds meer hoe mijn bewustzijn zich verbindt met al dat is.

Ik blijf mezelf fris houden door cursussen en workshops te volgen. Zo blijf ik in beweging en verdiep ik mijn kennis en ervaring.

Al deze ervaring en kennis deel ik graag met jou in mijn healing en coaching sessies.
Voel je welkom om je aan te melden voor een gratis klikgesprek.

Helende Hart - Bahar Sarier

Mijn Aanbod